Mooi Meegenomen

De Mooi Meegenomen-bus is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en die, om welke reden dan ook, wat meer de deur uit zou willen en het leuk vindt om daarbij andere mensen te ontmoeten. Er gaat een vrijwillige gastvrouw/heer mee als begeleiding. Er is geen medische begeleiding aanwezig. De Mooi Meegenomen-bus is een 9 personenbus. Er is één opklapbare rolstoel aanwezig. Ook uw rollator kan mee. Maandelijks wordt er een gevarieerd programma samengesteld. Heeft u zelf een leuk idee? Wij horen het graag!

Belangrijke informatie
Hoe kunt u zich aanmelden voor de Mooi Meegenomen-bus?

• U neemt contact op met Stichting De Welle, telefoonnummer: 0548-638800 (Hellendoorn) of  0548-571693 (Wierden). Dit kan van maandag t/m donderdagmorgen van 9.00 – 12.00 uur.
  • U geeft aan met welke Mooi Meegenomen-busrit(ten) u graag mee wilt.
  • Bij voldoende deelname gaat de rit door.
  • Uiterlijk een dag van te voren wordt u gebeld hoe laat de bus u op zal komen halen.
  • Is de bus vol, dan zetten we u op de reservelijst. Mocht er alsnog een plekje vrij komen, dan nemen wij contact met u op.
  • Gaat u mee met een rit? Zorg dan dat u op de afgesproken tijd klaar staat om te vertrekken.

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust.