• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Peuters Robbedoes bezoeken ’t Rheins

Stichting De Welle

De peuters van peuterspeelzaal Robbedoes in Enter hebben eind juni een te gek “schoolreisje” gehad bij ´t Rheins. Wat was het gezellig!
En wat is er veel te leren bij ’t Rheins; De peuters konden lekker springen op het springkussen, glijden van de glijbaan, schommelen, klimmen en klauteren, roetsjen met de tokkelbaan, samen op de wipwap en er zijn nog heel veel andere leuke speeltoestellen.
De kleine lammetjes, die we in maart mochten komen bekijken, zijn al heel groot geworden en spelen nu lekker in de wei.
Er werd veel geknuffeld met de pony. De konijntjes kon je bekijken net als veel verschillende soorten vogels, kippen en de kalkoenen. Op de brug bij het hek kon iedereen veilig de ganzen en de eenden in het water bekijken. De varkens mochten geaaid worden; en dat sommige kinderen het geluid van de knorrende varkens herkenden bleek toen een jongetje zei “Mijn vader snurkt net zo….”
Van al dat ontdekken, spelen en knuffelen krijg je trek. Gelukkig hadden de juffen gezorgd voor ranja met wat lekkers. En voor alle (groot-)ouders die mee waren was er koffie en thee.
Als afsluiting kreeg iedereen nog een heerlijk ijsje……mmmmm……en daarna moe weer naar huis.
In de laatste week worden nog de afscheidsfeestjes gevierd en dan is het alweer vakantie. Voor alle peuters die 4 jaar worden; heel veel plezier op de basisschool. En voor alle andere peuters;
Tot na de vakantie!!
Juf Jolanda en Juf Gerrie

 

Peuters Robbedoes bezoeken 't Rheins