• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Woensdag 14 oktober open dag Place 2 Be!

Stichting De Welle

Op woensdag 14 oktober organiseert Place 2 Be een Open Dag. Ouders, leraren en alle andere belangstellenden zijn vanaf 15.30uur welkom bij het jongerencentrum, gelegen aan de Duivecatelaan 4. De Open Dag zal duren tot 21:00 uur. Tijdens de Open Dag krijgt u een kijkje in de ‘keuken’ van het jongerencentrum Place 2 Be.

Sinds juni 2012 is jongerencentrum Place 2 Be, aan de Duivecatelaan 4 in Nijverdal, geopend voor publiek. Het jongerencentrum is  zes dagdelen per week geopend voor alle jongeren in de gemeente Hellendoorn. Gemiddeld maken hier zo’n 100 unieke bezoekers per maand gebruik van. Per dagdeel kent het jongerencentrum een gemiddeld bezoekersaantal van 20 á 25 jongeren.

In drie jaar tijd hebben jongeren, met ondersteuning van de jongerenwerkers,  van Place 2 Be een eigen plek gemaakt. De bar is aangekleed met graffiti, het plafond is vernieuwd en de bar van het jongerencentrum wordt gerund door vrijwilligers die uit eigen doelgroep komen. Jongeren helpen daarnaast mee met het organiseren activiteiten.  Elke woensdagmiddag is het jongerencentrum speciaal open voor de iets jongere doelgroep van 10 tot en met 12 jaar. Het meidenwerk is ook een onderdeel van het jongerenwerk. Voor deze groep worden specifieke activiteiten georganiseerd. Weerbaarheid is daarbij een terugkerend thema.

Het jongerenwerk van de Welle wil op de Open Dag de diversiteit  aan activiteiten van Place 2 Be laten zien. U bent van harte welkom op 14 oktober!