• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Dubbelfeest op peuterspeelzaal Robbedoes in Enter

Stichting De Welle

Dubbelfeest op peuterspeelzaal Robbedoes in Enter.

De feestelijke decembermaand is weer achter de rug op peuterspeelzaal Robbedoes.
Eerst was daar natuurlijk de man met de witte lange baard, met z’n “hoed” op, z’n rode “jas” aan en met z’n “stok” in de hand. Samen met z’n pieterbaasjes: de inpak-, strooi-, pepernotenbakken- en de cadeautjespieten.
De kinderen hebben genoten van de verkleedpartijen en fantaseerden er lustig op los. In de zelfgemaakte stoomboot was het erg druk met sint, pieten, cadeaus en het paard van sinterklaas. De juffen werden overladen met cadeautjes!
De zelf gebakken pepernoten smaakten heerlijk en natuurlijk was er voor al die lieve peuters een zak met cadeautjes verstopt op de peuterspeelzaal. Na lang zoeken werd de zak gevonden met daarin voor iedereen een verassing en iets lekkers.
Na 5 december werd de stoomboot verruild voor de kerstboom. Elk jaar is dit weer een hilarische overgang. De sinterklaasliedjes klinken nog na in de groep…
Door te vertellen over kerst, samen de kerstboom te versieren (en natuurlijk hebben ze de aller allermooiste boom van heel Enter) en kerstliederen te zingen komen de peuters langzamerhand in kerstsfeer.
In de laatste week voor de kerstvakantie hebben alle peuters genoten van een gezamenlijk ontbijt of lunch. Prachtig om te zien hoe sommige peuters het ene na het andere stokbroodje, crackertje of beschuitje oppeuzelen.
En heerlijk om na afloop al die pasta-, hagelslag-, pindakaas- en jamsnoetjes weer schoon te poetsen! We hebben genoten met z’n allen.
Namens kinderen en leidsters van PSZ Robbedoes wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig 2016.Sinterklaas RobbedoesKerst Robbedoes