• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

4 themabijeenkomsten: ‘Positieve balans in het leven’

1024 710 Stichting De Welle

Gezond ouder worden, wie wil dit nu niet? Mensen in de zogenaamde Blue zones lijken hierop een antwoord te hebben gevonden. Blue zones zijn gebieden in de wereld waar veel mensen een hoge leeftijd bereiken in goede gezondheid. Wat kunnen wij hiervan leren?

Stichting De Welle organiseert, in navolging op de succesvolle bijeenkomsten van Power, 4 thema-ochtenden waarin we samen op zoek gaan naar een positieve balans in het leven. Samen vormen deze 4 bijeenkomsten een geheel, waarbij de deelnemers met en van elkaar leren en elkaar bovenal ook inspireren en verrijken. Op verschillende werkwijzen gaan we samen op ‘ontdekkingsreis’ naar wat voor jou van belang is voor een prettig leven. Dit doen we aan de hand van thema’s van de verschillende ‘levensdomeinen’. Denk hierbij aan: belangrijke waarden in jouw leven; vriendschap en (sociale) relaties; welke factoren hebben invloed op gezondheid, hoe blijf jij in balans?

De workshops zijn op donderdagochtend 11, 25 april en 2, 9 mei , locatie Dokter G.H. Beensweg 21. De kosten voor de 4 bijeenkomsten zijn 30,- inclusief koffie/ thee en materiaal.
Wil je meedoen of meer informatie? Neem dan contact op met Marianne Pekkeriet van Stichting De Welle m.pekkeriet@stichtingdewelle.nl of 0546-571693