• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Werelds Tafelen gaat stomend verder!

Stichting De Welle

Werelds Tafelen gaat stomend verder!

Al twee keer is Werelds Tafelen ontzettend goed ontvangen in Nijverdal. Daarom zijn er vervolgdata gepland en wel op: 22 augustus, 26 september, 24 oktober en op 21 november. Ook op deze data is socioruimte Bendien Smitshof als locatie aangewezen.tafelen

Het kookteam, bestaande uit drie vrijwilligers: Iyad, Wedjan en Christiaan, zullen de gastheren en gastvrouw zijn deze avond.
De kosten voor deze maaltijd zijn € 6,- per persoon.
Dit dient contant te worden afgerekend bij binnenkomst. Hiervoor krijgt men een heerlijk 2-gangen menu geserveerd met een glaasje citroenwater en is er gelegenheid om een kookdemonstratie te volgen. Na het toetje volgt er, voor wie dat wil, een kopje koffie of thee.

Men wordt hartelijk ontvangen door gastheer Christiaan, waarna men door kan lopen naar de keuken om een kookdemonstratie bij Iyad en Wedjan te volgen. Indien men mee wil doen aan de kookdemonstratie, is men vanaf 17:30 uur welkom en degenen die gelijk willen aanschuiven, zijn om 18:00 uur welkom. Dan wordt de maaltijd geserveerd. Werelds Tafelen duurt tot maximaal 19:30 uur.

Bent u van plan te komen?
U dient zich wel van tevoren op te geven via vluchtelingenwerk@stichtingdewelle.nl of per telefoon: 0548-638790 (maandag t/m woensdag). Vermeld bij aanmelding naam, adres, telefoonnummer van de bezoeker(s) en voor welke datum u zich op wilt geven. Maximum aantal deelnemers is 20 personen per aangegeven datum, dus wees er snel bij, want vol=vol. Ook vragen kunt u middels deze contactgegevens stellen.

Op de foto ziet u een sfeerimpressie van de vorige keer.

VluchtelingenWerk Nijverdal is in de weken 31, 32 en 33 gesloten.