• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Allround voorlichting voor ouders van Enterse jongeren!

1024 682 Stichting De Welle

Het jongerenwerk van Stichting De Welle organiseert in samenwerking met Tactus, de politie en het meldpunt loverboyproblematiek op 3 maart 2020 een voorlichting voor alle ouders en verzorgers uit Enter. Tijdens deze voorlichting komen de onderwerpen loverboys, alcohol/drugs en sociale media aan bod. De avond vindt plaats bij Zalencentrum De Kröl, Dorpsstraat 158, Enter en start om 19.00 uur.

Ouders vormen een belangrijke doelgroep voor preventie bij jongeren omdat zij hun kinderen normen bijbrengen, de eerste gesprekken over allerhande onderwerpen  kunnen aangaan en een taak hebben in het uitoefenen van toezicht. De avond voor ouders bestaat uit drie voorlichtingen over bovengenoemde onderwerpen en een afsluitende activiteit waar ouders hun vragen kunnen stellen. Het doel is om op deze manier mogelijke problemen onder jeugdigen te voorkomen.

Geïnteresseerde ouders kunnen zich opgeven via Marijke Grutterink, jongerenwerker bij De Welle, via m.grutterink@stichtingdewelle.nl.  Opgeven is mogelijk tot 27 februari.

Volg het jongerenwerk van De Welle via facebook: www.facebook.com/wejongerenwerk of instagram: @jwdewelle.