• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Bezoek en Gezelschap

Het doet een mens goed om regelmatig anderen te ontmoeten of gezelschap te hebben. Maar niet iedereen heeft familie of vrienden in de buurt. Daarom heeft Stichting De Welle vrijwilligers, die het leuk vinden om mensen regelmatig te bezoeken of hen te begeleiden bij boodschappen doen of bezoek aan de huisarts e.d.

Voor wie?
Dit gezelschap is voor iedereen die even behoefte heeft aan extra contact, maar ook als u ziek bent of een beperking hebt. Ook als u begeleiding nodig hebt bij ziekenhuisbezoek, huisarts, tandarts e.d. kunnen vrijwilligers u mogelijk van dienst zijn.

Hoe werkt het?
U wordt in contact gebracht met een vaste vrijwilliger die bij u op bezoek komt. U geeft aan wat u met de vrijwilliger wilt ondernemen, bijvoorbeeld een kopje koffie drinken en een praatje maken, een spelletje doen of u wilt worden voorgelezen. Maar het is ook mogelijk om samen te gaan wandelen of om een boodschap te doen. Voor bezoek aan ziekenhuis, tandarts e.d. zal het ook kunnen gaan om vervoer en/of begeleiding bij uw afspraak.

Voor meer informatie of aanvragen van gezelschap
Voor meer informatie of voor het aanvragen van bezoek, gezelschap of begeleiding, kunt u bellen met De Welle, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.30 uur, telefoon 0548 – 638810.