• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Culinaire stoelendans vrijwilligers Stichting De Welle

Stichting De Welle

Stichting De Welle gaat samen met haar vrijwilligers dineren in Hellendoorn. Jaarlijks wordt er een waarderingsdag georganiseerd voor de vrijwilligers die voor De Welle actief zijn. Gelet op de enthousiaste reacties van het vorige jaar, was het voor de organisatie niet moeilijk om een activiteit te bedenken: de Culinaire Stoelendans gaat op herhaling!!!

Restaurant de Kroon, Restaurant  In de Tonne en Hotel Hellendoorn verlenen hun medewerking aan dit unieke concept. Deze 3 bedrijven presenteren zich met een 3 gangen menu waarvan men elke gang steeds in een ander restaurant nuttigt. Bijvoorbeeld het voorgerecht in de Kroon, hoofdgerecht bij Hotel Hellendoorn en als afsluiter het dessert bij in de Tonne. Aan de hand van de menu’s hebben de vrijwilligers zelf kunnen bepalen op welke dag ze aanschuiven.

Stichting de Welle is blij met  deze lokale samenwerking en het feit dat dit gezamenlijke initiatief in zulke goede aarde valt bij de vrijwilligers. Ruim 350 vrijwilligers hebben zich aangemeld. Op woensdagavond 28 oktober gaat de eerste Culinaire stoelendans van start. Er zullen in oktober en november nog 8 avonden volgen!

De Welle verwacht een aantal zeer gezellige avonden, waar de vrijwilligers elkaar eens op een andere manier ontmoeten!