• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

cursus ‘koken voor mannen’ succes

Stichting De Welle

Op 5 november jl. vond de aftrap van de cursus ‘Koken voor mannen’ plaats. Acht enthousiaste heren koken onder leiding van kookdocente Ina Muller 6 weken lang  gevarieerde gerechten in de keuken van Bendien Smitshof.

In het kader van ‘Wijk Lekker Fit!?’, een project gefinancierd door de provincie Overijssel en de gemeente Hellendoorn, wil Stichting De Welle een gezonde leefstijl onder alle lagen van de bevolking stimuleren. Tijdens deze cursus leren de deelnemers  gezond en verantwoord te koken. Het leren van de basisvaardigheden en het koken van een lekkere en gezonde maaltijd vormen samen de inhoud van de cursus. Hierbij wordt zoveel mogelijk ingespeeld op de vragen en interesses van de deelnemers. Alles wat gekookt wordt is thuis makkelijk in de praktijk te brengen.

Vanwege de grote interesse zit de tweede cursus ook al geheel vol. Voor de cursus die start in maart zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Lijkt het u leuk om aan deze cursus mee te doen? Geef u dan snel op. De cursus start op 10 maart en zal iedere donderdag van 17.30-20.00 in de socioruimte van Bendien Smitshof plaatsvinden. Wanneer de cursus vol is, zal er bij voldoende animo nog een cursus opgezet worden.