• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Cursus Koken voor mannen

Stichting De Welle

Gezond leren koken en samen genieten van een heerlijke maaltijd.

Met ingang van 5 november start De Welle vanuit het project Wij(k) Lekker Fit!? een korte kookcursus voor mannen. Ina Muller, enthousiast kookdocente met veel ervaring, zal 6 weken op informele wijze lesgeven. Het leren van de basisvaardigheden en het koken van een  lekkere en gezonde maaltijd vormen samen de inhoud van de cursus.  Er wordt geleerd hoe je groente schoonmaakt, snijdt en kookt, hoe je vlees braadt en wat de planning van het koken is. Op een verantwoorde manier koken staat hierbij voorop. Alles wat gekookt wordt, is thuis makkelijk in de praktijk te brengen. De ingrediënten zijn te koop in alle supermarkten en de meeste kruiden staan in ieders keukenkastje. Het is vooral een praktische cursus.

De cursus vindt op donderdagavond plaats in de socioruimte van Bendien Smitshof waar een prachtig kookeiland is geïnstalleerd. De laatste cursusdag, 17 december, zal plaatsvinden in socioruimte De Cirkel. De lestijden zijn 17.30-20.00 uur. Hierin zit het voorbereiden, koken, samen eten en afruimen/afwassen inbegrepen. De cursusdata zijn:

  • 5, 12 en 19 november
  • 3, 10 en 17 december

Voor de cursus geldt een maximaal deelnemersaantal van 8 personen, wees er dus snel bij. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie bijvoorbeeld over de kosten? Dan kunt u contact opnemen met : Marissa Posthuma, m.posthuma@stichtingdewelle.nl; 06 – 31165091.