• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Dank-je-wel-avond voor vrijwilligers uit de gemeente!

Stichting De Welle

De gemeente Hellendoorn is trots op alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de gemeente en haar bewoners.  Dankzij de inzet van deze talloze vrijwilligers worden er vele sportieve, educatieve en welzijnsactiviteiten uitgevoerd in de gemeente en haar buurtdorpen.  Daarom organiseert zij voor álle vrijwilligers – van jong tot oud – een dank-je-wel-avond op donderdag 2 november 2017!

Van alles te beleven!
Een avond vol workshops waaruit je een keuze kunt maken: van handlettering tot een mini high tea, van een pubquiz tot een speciaalbier proeverij, van sushi maken tot een workshop dans/hiphop! Ontmoetingen met mede-vrijwilligers, drankjes, hapjes en meer! Dus of je nou trainer bent bij de F-jes, koffie schenkt in de Blenke, bestuurslid bent bij de harmonie: ook jij bent welkom.

Programma van de avond
Om 19.30 uur start de dank-je-wel-avond met een welkomstwoord door wethouder Johan Coes, waarna de verschillende workshops van start gaan. 2ShotSwing verzorgt vervolgens de spetterende afterparty waarbij een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de avond zelf hoor je voor welke workshop je bent ingedeeld.

Aanmelden
Geef je op via de website www.vrijwilligersdankjewel.nl en laat je gegevens achter! Via de knop ‘Bekijk de workshops’ kun je meer te weten komen over de inhoud van de workshops. Liever schriftelijk aanmelden? Dat kan natuurlijk ook! Haal dan een inschrijfformulier op bij de balie van Stichting De Welle en laat deze ingevuld achter. Jouw aanmelding moet vóór 20 oktober  binnen zijn. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank. Leerlingen van Reggesteyn en cliënten van Aveleijn zetten zich in om deze avond in goede banen te leiden. Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Stichting De Welle op het telefoonnummer 0548-638810.