• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

DE VUURWERKBUS RIJDT OOK DIT JAAR WEER ROND

Stichting De Welle

Een traditionele afsluiter van het jaar is voor het jongerenwerk ‘De Vuurwerkbus’. Op Oudejaarsdag, vanaf 10:00 uur ’s Ochtens tot ongeveer 17:00 uur in de middag, rijden de jongerenwerkers rond met deze bus. Jongeren kunnen door het sturen van een SMS, appje of belletje aangeven waar ze op Oudejaarsdag vuurwerk aan het afsteken zijn, zodat het jongerenwerk langs kan komen.

Tijdens deze dag gaan de jongerenwerkers graag het gesprek aan met jongeren over vuurwerk. Er wordt gesproken over veiligheid, overlast, vuurwerk en alcohol. Maar ook over hoe leuk vuurwerk kan zijn. Het doel is om jongeren even stil te laten staan bij hun gedrag en de gevolgen daarvan. Het verleden heeft ons geleerd dat jongeren graag willen praten als je ze iets warms aanbiedt op deze koude dag. Dus, gewapend met rookworst en chocolademelk gaan wij op pad. Het jongerenwerk hoopt graag van jullie te horen, dus app je locatie en het tijdstip door naar de jongerenwerker!

Als jongerenwerkers hopen we u, of uw zoon of dochter, te treffen via de vuurwerklessen of op Oudejaarsdag met de Vuurwerkbus. U kunt ons bereiken via jongerenwerker Bas Evers: 06-81791622