• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

De wekelijkse sportinstuif komt er weer aan!

1024 682 Stichting De Welle

Vanaf vrijdag 18 oktober 2019 start weer de wekelijkse Sportinstuif in sporthal De Zomp in Enter! Van 15.15 tot 17.00 uur kunnen kinderen hier op een laagdrempelige manier kennismaken met allerlei sport- en spelmogelijkheden. Op deze manier worden zij gestimuleerd om meer te bewegen. Deelname kost één euro per keer.

“Sporten en bewegen is niet alleen gezond. Het heeft ook een positieve invloed op de motorische, sociale en persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Aan al deze aspecten wordt bij de Sportinstuif aandacht besteed”, vertelt combinatiefunctionaris Bart Benneker. “Tijdens de Sportinstuif verdelen we de sporthal in verschillende delen. In elk zaaldeel staat een sport of spel centraal. Dit kan van alles zijn: van voetbal tot hockey, van badminton tot tien-tellen-in-de-rimboe of van trampolinespringen tot touwzwaaien. Natuurlijk proberen wij ook in te spelen op de nieuwe trends en ontwikkelingen. Zo kan een spel als Fortnite ook eens op het programma staan, en dan niet op de spelcomputer maar in bewegingsvorm.”

Doe je mee?

Iedereen van 5 tot 12 jaar is welkom. Dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee! De Sportinstuif is wekelijks op vrijdagmiddag van 18 oktober tot en met 20 december. Het programma van 2020 wordt later dit jaar bekend gemaakt. De Sportinstuif is een initiatief van Stichting De Welle.

Meer informatie is te verkrijgen bij Bart Benneker, telefoon 06 – 31 16 50 91, e-mail: b.benneker@stichtingdewelle.nl, of volg ons op facebook via https://www.facebook.com/stichtingdewellesportbuurtwerk/