• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

De Welle in Beeld – april 2020

150 150 Stichting De Welle

De Welle in Beeld is een tv-programma van Stichting De Welle en wordt maandelijks uitgezonden op HOi tv.

Items van deze maand:

Hulplijn De Welle
Door het coronavirus zijn allemaal nieuwe initiatieven opgezet. Zo ook de hulplijn van Evenmens en De Welle. Een manier voor mensen om hun zorgen te uiten, een praatje te maken of hulp te vragen.

Maaltijdservice De Welle op volle toeren
De Welle merkt tijdens corona een stijging in het aantal gebruikers van de maaltijden aan huis. Een dienst die al lange tijd bestaat en nu op volle toeren draait om ieder van een gezonde maaltijd te voorzien.

Update directeur De Welle
De directeur van De Welle, Laura Westerik, is inmiddels 1 jaar in dienst. We vragen haar hoe het haar vergaat en wat er in dat jaar allemaal is gebeurd.

Paasbakjesactie
Onze gemeenschap kan niet zonder bevlogen vrijwilligers. Ina Muller is ook zo’n toegewijd vrijwilliger. In deze tijd is ze op zoek gegaan naar een andere zinvolle tijdsbesteding en maakt ze met haar paasbakjes anderen blij.

Bewegingstips door sportbuurtwerker Bart
Helaas is het niet mogelijk om groepsverband te sporten.
Juist nu veel mensen tijdens de coronacrisis thuis zitten, is blijven bewegen extra belangrijk. Bart Benneker, sportbuurtwerker van De Welle, geeft beweegtips!

Jongerenwerk tijdens corona
Nu Place2Be dicht zit, zijn onze jongerenwerkers veel op straat te vinden of brengen ze een raambezoek bij jongeren. Zij maakten zelf deze compilatie.

Houd vol, blijf gezond!
De medewerkers van De Welle steken u een hart onder de riem.