• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

De Welle organiseert digitale lezing over positieve gezondheid

1024 683 Stichting De Welle

Grip houden op je eigen gezondheid en kwaliteit van leven, wil natuurlijk iedereen. Soms raak je de grip (even) kwijt en raak je uit balans. Ook de gevolgen van het  COVID-19 virus kunnen zowel bij jong als oud de balans aardig verstoren.

Stichting De Welle werkt vanuit het positieve gezondheidsprincipe. Wij geloven dat gezondheid meer is dan alleen wel of niet ziek zijn / voelen, het is een zoektocht waar het gaat om veerkrachtig omgaan met lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks leven.

Tijdens de digitale lezing gaan de leefstijlcoaches van De Welle dieper in op deze theorie. Door middel van concrete voorbeelden vertalen we het onderwerp naar de praktijk. Ook ontvang je praktische tips waardoor je zelf aan de slag kunt met het thema.

Wanneer:      Woensdag 6 januari om 19.00 uur
Duur:              1 uur (evt. uitloop voor vragen)
Aanmelden:   bit.ly/digitalelezing

De lezing is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Hellendoorn en Wierden. Ook professionals of vrijwilligers zijn van harte welkom!
Een dag voor de lezing ontvang je een mail met hierin o.a. de link (Microsoft Teams) en een handleiding om deel te nemen.

Meer informatie? Neem contact op met Kitty van der Steege of Kayra Rodijk
leefstijlcoaches@stichtingdewelle.nl of 0546-571693.