• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

De Welle Wierden organiseert Preuverieje

Stichting De Welle

Een lekkere en voedzame maaltijd is voor iedereen belangrijk. Wat eten we vandaag? Hoe maak ik een gezonde maaltijd? Het zijn vragen die u steeds bezig kunnen houden. Als u zorg draagt voor uw partner, familielid of buren weet u als geen ander dat koken vaak de nodige moeite kost en dat het soms zelfs lastig is om de boodschappen in huis te halen.

Wist u dat De Welle ondersteuning biedt op het gebied van gezonde voeding? Wij kunnen u ontlasten. De Welle biedt dagelijks warme maaltijden aan huis aan. Men kan kiezen uit 130 verschillende maaltijden uit verschillende keukens: van traditionele Hollandse pot tot internationale gerechten. We willen u graag de mogelijkheid bieden om de maaltijden eerst zelf te ervaren.

Daarom organiseert de Welle een Preuverieje op 30 mei aanstaande. Deze Preuverieje vindt plaats aan de Dokter G.H. Beensweg 21 te Wierden en start om 16.00 uur. De activiteit is bedoeld voor beroepskrachten die ondersteuning geven aan mensen, maar ook voor burgers die dit doen. Tijdens de Preuverieje kunnen diverse maaltijden geproefd worden. Tevens wordt uitleg gegeven over de bereidingswijze en samenstelling van de maaltijden.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meldt u zich dan aan bij: Stichting De Welle, e-mail: maaltijden@stichtingdewelle.nl , telefoonnummer: 0546-898945. Na opgave ontvangt u nog een definitieve bevestiging.