• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Derde editie Wandelmeerdaagse voor minder validen grandioos succes!

600 297 Stichting De Welle

ZorgAccent en Stichting De Welle organiseerden op 15, 16 en 17 mei voor de derde keer een Wandelmeerdaagse. Deze editie kenmerkte zich door vele aanmeldingen van wandelaars en hun begeleiders. In totaal deden meer dan 220 mensen mee . Iedereen genoot volop van de dagelijkse tochten van 3 km die rondom woonzorgcentrum de Blenke waren uitgezet. De routes waren geschikt voor minder mobiele mensen, dus ook mensen met loophulpmiddelen (rolstoelen, rollators en scootmobiel) konden van de omgeving genieten.

Onder tropische en droge omstandigheden gaf burgemeester Anneke Raven op dinsdag 15 mei het startschot. De muzikale omlijsting werd verzorgd door levensliederenkoor Merg en Been, de Trotwaarbent, accordeonist Frits Leemhuis en de Golden Rockers. Tijdens de laatste dag werden de deelnemers extra verrast door de nodige rustmomenten met lekkernijen onderweg. De deelnemers werden bij de finish enthousiast ontvangen door leerlingen van basisschool De Es, van wie zij een medaille en een mooie roos ontvingen. Er was volop verbinding tussen jong en oud!

Dit evenement was mogelijk dankzijde inzet van heel veel vrijwilligers en familieleden en vrienden van de deelnemers die als begeleiders optraden! Ook lokale sponsoren hebben hun steentje bijgedragen  (AH Rob Loomans, bakkerij Ronhaar, slagerij Kamphuis, tuincentrum Gerben Calkhoven en restaurant de Tonne) . Dankzij ieders inzet is de derde editie een groot feest geworden! De organisatie kijkt meer dan tevreden terug op een geslaagde Wandelmeerdaagse.

Wilt u alsnog meer informatie omtrent dit evenement? Dan kunt u contact opnemen met De Welle, via het telefoonnummer 0548-638810 of mailadres m.zink@stichtingdewelle.nl.