• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Diepvriesmaaltijden

De diepvriesmaaltijden van Apetito voldoen aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. Ook kan rekening worden gehouden met uw dieetwensen (zie hieronder). Een doos bevat 7 diepgevroren maaltijden, zodat u de hele week kunt eten. Uiteraard kunt u de maaltijden ook bewaren voor een andere keer. Bij een temperatuur van -18°C zijn deze minimaal 9 maanden houdbaar. U kunt dus zelf beslissen hoe vaak u een doos bestelt.

De catalogus met een overzicht van alle maaltijden kunt u gratis ophalen bij De Welle of aanvragen via telefoon 0548-638810 of per e-mail: maaltijden@stichtingdewelle.nl. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Apetito heeft diverse dinerdozen samengesteld met volledige voeding, maxi diners, culinaire gerechten, extra voordelige diners, etc. Voor elk wat wils dus. Ook kunt u een aparte doos met 12 soepjes bestellen. Om uw diner helemaal compleet te maken, kunt u kiezen uit een tweetal dessertdozen met overheerlijke toetjes of ijs.

Bestellen
Als inwoner van de gemeente Hellendoorn kunt u uw diepvriesmaaltijden bestellen bij De Welle, telefoon 0548-638810, of stuur een e-mail naar maaltijden@stichtingdewelle.nl. U kunt het bestelbriefje ook meegeven aan de bezorger. Woont u in de gemeente Wierden dan kunt u de diepvriesmaaltijden rechtstreeks bestellen bij Apetito.

Bezorging
Diepvriesmaaltijden worden één keer per week bij u thuisbezorgd.

  • Gemeente Wierden
    Als u op maandag voor 12.00 uur bestelt, dan worden de maaltijden nog dezelfde week op donderdag bij u thuisbezorgd.
  • Gemeente Hellendoorn
    Als u uw bestelling voor woensdag 12.30 uur doorgeeft, worden de maaltijden een week later op woensdag tussen 9.15 en 11.00 uur bij u bezorgd. Is dit niet mogelijk, dan worden maaltijden tussen 18.00 en 19.30 uur bezorgd. U kunt dit aangeven bij uw aanmelding of bij de bestelling.

Betaling
Via het inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor de maaltijdservice van De Welle in de gemeente Hellendoorn. Dit is tevens een machtiging voor automatisch incasso. Wij vragen u dit formulier volledig in te vullen en in te leveren of op te sturen naar De Welle, t.a.v. Maaltijdservice. U kunt dit ook mailen naar maaltijden@stichtingdewelle.nl. Eenmaal per maand ontvangt u een factuur. Het betreffende bedrag wordt automatisch van uw bankrekening afgeschreven. Inwoners van de gemeente Wierden ontvangen hiervoor rechtstreeks een factuur van de leverancier.

Dieetwensen
Wilt u suikervrij, glutenvrij, vet-arm, natrium-arm of vegetarisch eten? Ook dat kan. In de gids kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod aangepast aan uw wensen. Ook kunnen we speciale dieetmaaltijden leveren, onder andere:
– maaltijden en soepen zonder kristalsuiker
– melkeiwitvrije maaltijden en soepen
– melkeiwit- en lactosevrije maaltijden en soepen
– glutenvrije maaltijden en soepen
– eivrije maaltijden en soepen
– varkensvlees- en alcoholvrije maaltijden en soepen.
Wilt u hierover meer informatie, neem u dan telefonisch contact met ons op via telefoon 0548-638810.

Spaarkaart voor extra’s
Per vriesverse dinerdoos krijgt u een zegel. Met een volle spaarkaart (26 zegels) kunt u een standaard dinerdoos betalen. Ook kunt u sparen voor 12 bekers ijs of 12 overheerlijke soepen. Voor het ijs hoeft u maar 7 zegels te plakken en voor de soepen 10 zegels.

Probeeractie
Twijfelt u nog? Maak dan gebruik van de speciale probeeractie. Voor € 19,95 ontvangt u 5 maaltijden.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?
Neem geheel vrijblijvend contact op met De Welle. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.