• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Personenalarmering

Gaat u regelmatig alleen op pad? Dan is het een fijn idee dat u in geval van nood op hulp kunt rekenen. Dat kan met personenalarmering van De Welle. Hiermee kunt u altijd om hulp vragen, waar u ook bent (bereik in de hele Europese Unie) en zowel overdag als ’s nachts. Bijvoorbeeld als u met de fiets bent gevallen of als u zich plotseling niet lekker voelt.

Via dit systeem geeft u een noodsignaal af en komt er iemand naar u toe. Ook wordt uw exacte locatie doorgegeven. Bij een sociaal abonnement maakt u contact met uw contactpersoon; bij een professioneel abonnement met de alarmcentrale. Welk abonnement het beste bij u past, bepaalt u zelf. De kosten worden maandelijks in rekening gebracht. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende pols- en halsmodellen. Naast de aanschafkosten betaalt u ook eenmalig voor de activatie ervan.

Om mezelf fit te houden, loop ik elke dag een flink eind met de hond. Onderweg kom ik maar weinig mensen tegen. Dat zet je toch wel aan het denken. Wat als er hier iets met mij gebeurt? Sinds ik personenalarmering heb, weet ik dat ik altijd op hulp kan rekenen.

Kosten
Voor mobiele personenalarmering kunt u kiezen uit verschillende modellen. De prijzen variëren van € 110,- tot € 160,-. Ook zijn er diverse accessoires beschikbaar.
Naast de aanschafkosten betaalt u eenmalig activatiekosten (€ 25,-). De abonnementskosten worden maandelijks in rekening gebracht.

 • Kiest u voor een sociaal abonnement, dan betaalt u € 9,95 per maand + € 0,18 per minuut bij alarm. Alarmopvang en -opvolging worden in dit geval gedaan door uw contactpersonen.
 • Kiest u voor een professioneel abonnement, dan betaalt u € 14,95 per maand + € 0,18 per minuut bij alarm. Alarmopvang door onze 24/7 alarmcentrale en opvolging door uw contactpersonen (bij urgentie door hulpdiensten).

Aanvragen kan via het Aanvraagformulier Mobiele Personenalarmering. Hier vindt u ook meer informatie over de verschillende opties. Het aanvraagformulier kunt u mailen naar alarmering@stichtingdewelle.nl.

Waarom personenalarmering van De Welle?

 • Meer dan 30 jaar ervaring.
 • Deskundig advies over de verschillende soorten personenalarmering, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken welke vorm het beste bij u past.
 • Meedenken bij de invulling van sociale opvolging.
 • Uitgebreide instructie over het gebruik van het door u gekozen systeem.
 • Direct klaar voor gebruik!

Mijn vrouw wordt wat vergeetachtig. Ze geniet ervan om buiten te zijn. In de tuin of een stukje wandelen. Sinds ze haar alarmhorloge draagt, kan ze weer alleen dingen doen. Ik zie waar ze is en in geval van nood, kan ik gelijk naar haar toe.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van personenalarmering? Of heeft u hulp nodig bij het invullen? Bel gerust voor een afspraak en dan doen we het samen. De Welle is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur op telefoonnummer 0546-571693 (gemeente Wierden) of 0548-638810 (gemeente Hellendoorn).

 • null

  Arjen Manenschijn

  0548 – 638813

 • null

  Jolanda van Rooyen

  0548-638824