• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Eenzaam, maar niet alleen

Stichting De Welle

In 2012 kwam het signaal binnen dat er behoefte was aan activiteiten voor mensen die op jonge leeftijd hun partner verloren zijn. Het blijkt dat het voor veel alleenstaanden een hoge drempel is om ergens naar toe te gaan. Ook ervaart men vaak het gevoel het vijfde wiel aan de wagen te zijn als er met een echtpaar op uit wordt getrokken.

Start activiteiten
Onder leiding van de ouderenadviseur, Marisca Hutten, is door 2 leden van de doelgroep een programma gemaakt om leuke activiteiten te gaan doen in het najaar. Deze activiteiten zijn dus alleen voor alleenstaanden die hun partner verloren hebben.

In september werd er een fietstocht georganiseerd met aansluitend een heerlijk buffet bij Landgoed Schuilenburg. Op zaterdag 1 november speelt toneelvereniging Nut en Genoegen het stuk ‘Opa in de kreukels’ in het ZINiN theater aan de Willem Alexanderstraat in Nijverdal. Een gezellige avond met eventueel een drankje na de voorstelling. Geïnteresseerd? U dient zich voor 15 oktober aan te melden in verband met het reserveren van de kaartjes. Kosten hiervoor bedragen €10,-.

Contact
Aanmelden voor ‘Eenzaam, maar niet alleen’ kan bij De Welle, telefoonnummer 0548-638819 of m.hutten@stichtingdewelle.nl. Ook mensen buiten de gemeente Hellendoorn zijn van harte welkom!