• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Eerste wandelroutes online!

960 641 Stichting De Welle

De prachtig gekleurde bladeren vallen van de bomen, het weer is soms guur maar gelukkig schijnt er ook vaak een prachtig najaarszonnetje. Juist nu we dit najaar noodgedwongen meer thuis zitten dan we gehoopt hadden, is het heerlijk om iedere dag even een frisse neus te halen.

Stagiaires sport van Stichting De Welle zetten wekelijks een aantal mooie wandelroutes uit in de kernen van Wierden, Enter, Hellendoorn en Nijverdal. De wandelroutes zijn tussen de 2 en 3 kilometer en lekker dichtbij huis. Voor de één is de route zijn beweging van de dag, voor de ander een mooi rondje om even tussendoor te lopen met de kinderen of als werkpauze.
Er zullen af en toe wat langere bonusrondjes verschijnen in het prachtige buitengebied van Wierden en Hellendoorn.

U kunt de routes alleen lopen, samen met (klein)kinderen of een vriend(in). Maar wellicht is het ook gezellig om eens wandelend bij te praten met een buurman of -vrouw die het huis wat minder uitkomt. Uiteraard is het wel belangrijk dat we ons houden aan de RIVM-maatregelen.

De wandelroutes vindt u hier:

Begeleidende tekst wandeltochten (week 48 en week 49)

Wandelroute 1 – Enter

Wandelroute 1 – Hellendoorn

Wandelroute 1 – Nijverdal

Wandelroute 1 – Wierden

Wilt u de route per mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden bij k.rodijk@stichtingdewelle.nl.
Bent u niet zo vaardig met de computer, dan zijn de routes ook af te halen op papier.

Bij de balie van De Welle in Wierden en Nijverdal kunnen alle routes worden afgehaald tussen 9.00 en 12.30 uur. De route van Enter kan iedere de ochtend afgehaald worden bij het gezondheidscentrum (Dorpsplein 1).

 

Voor inlichtingen kan er contact opgenomen worden met Kayra Rodijk.

k.rodijk@stichtingdewelle.nl

06-34269710