• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Eet mee verbindt eetadressen en senioren!

1024 576 Stichting De Welle

Eet Mee Hellendoorn!

Aan tafel als vaste gast

Vind jij, als oudere, het leuk om samen te eten? Hou je van gezelligheid en doe je graag nieuwe contacten op? Meld je dan aan voor Eet Mee Hellendoorn! en schuif één of meer keren per maand aan bij een eetadres in je omgeving voor een lekkere maaltijd en een leuk gesprek.

Ontvang een vaste gast

Heb jij, als alleenwonende of als gezin, een plekje aan je eettafel vrij en vind je het leuk als er een oudere bij je aan tafel aanschuift en gezellig mee eet? Geef je op voor Eet Mee Hellendoorn!. Je ontvangt dan één of meer keren per maand een oudere als vaste gast bij jou aan tafel.

Doe mee

Wil je meedoen met Eet Mee Hellendoorn!? Meld je aan via ons aanmeldformulier. We matchen ook ouderen met een lichte vorm van dementie.

Hoe werkt het?

Na je aanmelding als gast of eetadres, komt een medewerker van Rotary Hellendoorn-Nijverdal bij je thuis om je wensen te bespreken. Via ons matchprogramma zoeken wij een gast of eetadres passend bij jouw wensen. Je kunt ervoor kiezen om van tevoren even met elkaar kennis te maken.

Na één of meer etentjes wordt er samen met ons geëvalueerd. Is er toch geen klik, dan maken we graag een nieuwe match voor je. Een eetadres kan een kleine bijdrage vragen in de maaltijdkosten (richtbedrag € 5).

Kosten

Deelname is gratis.

Waar?

Je kunt meedoen in de gemeente Hellendoorn. Wij hebben geen winstoogmerk. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen.