• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Ervaar het openbaar vervoer!

1024 682 Stichting De Welle

Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs regelmatig inloopspreekuren en informatiebijeenkomsten in Wierden.

Inloopspreekuur
OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens het maandelijkse inloopspreekuur veel gestelde vragen over reizen met bus en trein. Dit zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

  • Wanneer: vrijdag 25 oktober 2019
  • Hoe laat: 10.00 – 11.30 uur
  • Waar: Stichting de Welle, Dr. G.H. Beensweg 21, Wierden

Informatiebijeenkomst
OV-ambassadeurs geven tijdens deze bijeenkomst informatie over reizen met bus en trein. OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Zij vertellen over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook verstrekken zij informatiemateriaal. Deelname is kosteloos.

  • Wanneer:  vrijdag 1 november 2019
  • Hoe laat:  14.00 en eindigt uiterlijk om 16.00 uur . Vanaf 13.45 uur staat koffie en thee klaar.
  • Waar: Stichting de Welle, Dr. G.H. Beensweg 21, Wierden

Meer informatie
De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Naast informatiebijeenkomsten en proefreizen, organiseren zij ook maandelijkse inloopspreekuren.

Kijk op www.ervaarhetov.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen kunt u bellen met 038-4540130, of een e-mail sturen naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl.