• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Extra zittingen belastingservice De Welle

960 640 Stichting De Welle

Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte of het aanvragen van belastingtoeslagen? Of heeft u andere belastingtechnische vragen? U kunt hiervoor een beroep doen op de Belastingservice van De Welle. Sinds 2017 werkt De Welle hierbij nauw samen met de  ZINiN Bibliotheek. Een mooie vorm van ‘noaberschap’ in Het Huis voor Cultuur en Bestuur, waarbij zij ook u graag van dienst zijn.

Maandelijks is er een belastingzitting voor het aanvragen van toeslagen in de ZINiN Bibliotheek. U kunt zich hiervoor aanmelden via de receptie van De Welle, telefoon 0548-638810. Voorafgaand is er een inloopmoment van 09.00 tot 09.30 uur waar u zonder afspraak terecht kunt als u vragen heeft over een belastingtoeslag, het doen van aangifte voor de inkomstenbelasting of als u advies wilt.

Extra zittingen
In maart en april zijn er weer extra zittingen voor het doen van de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. U kunt zich hiervoor aanmelden vanaf 8 februari 2020, eveneens via de receptie van De Welle. De bevestiging van uw afspraak ontvangt u uiterlijk een week van te voren. Om de aangifte of het aanvragen van toeslagen voor u te kunnen verzorgen, hebben de vrijwilligers van het belastingserviceteam van De Welle een machtiging nodig, zowel van u als van uw fiscaalpartner. Vraag deze daarom tijdig aan bij de belastingdienst.