• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Gemeente Hellendoorn bedankt haar vrijwilligers

Stichting De Welle

De gemeente Hellendoorn wil alle vrijwilligers in de gemeente graag waarderen voor hun inzet. Op donderdag 1 oktober wordt er bij CSG Reggesteyn, locatie Willem de Clercqstraat, daarom een vrijwilligers bedankavond georganiseerd. Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur zal wethouder Coes de opening verrichten

Bijna 300 vrijwilligers hebben zich voor de bedankavond aangemeld! Een dwarsdoorsnede van het Hellendoorns vrijwilligerswerk is aanwezig: sportvrijwilligers, zorgvrijwilligers, natuur- of cultuur vrijwilligers, vrijwilligers van de Buurtbus en de Strongmanrun. Van jong tot oud.
Op deze avond kunnen de vrijwilligers deelnemen aan een gevarieerd workshopaanbod: van creatief tot cultureel, van kokkerellen tot bezinnen en zingen. Iedereen kan aan de slag.

Stichting de Welle is verantwoordelijk voor de organisatie van deze avond. De vrijwilligers hebben zich hier aan kunnen melden voor een workshop naar keuze. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en diverse lokale ondernemers / workshopaanbieders. Leerlingen van CSR Willem de Clercq ondersteunen bij de organisatie .