• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

GIRLZ ONLY ACTIVITEITEN SUCCESVOL

Stichting De Welle

De eerste activiteiten van Girlz Only, het meidenwerk  in jongerencentrum Place 2 Be, waren een succes. Rond de 40 meiden wisten de weg naar het jongerencentrum te vinden waar een make-up tafel vol met nagellak, oogschaduw, mascara en krultangen voor hen klaar stond. Elsa Koppelman (fotografe) en Fadim Kurt (make-up artist) hebben, in samenwerking met het meidenwerk, beide activiteiten tot een succes gemaakt.

Het jongerenwerk van Stichting De Welle richt zich sinds 1 oktober specifiek op de doelgroep meiden in de vorm van het ‘meidenwerk’.  Het meidenwerk speelt in  op de behoeften van de  meiden door eigen activiteiten te organiseren.: Geldzaken, jongens, assertiviteit, vrienden en vriendinnen, kleding, alcohol en drugs en social media  zullen aan de orde komen. Iedere woensdagavond van 19:30 tot 22:30 uur is het jongerencentrum het domein voor meiden vanaf 12 jaar. Iedere eerste woensdagavond van de maand zal er een georganiseerde activiteit plaatsvinden voor deze meiden.
Daarnaast zal iedere eerste vrijdagmiddag van de maand voor meiden van 10 tot 12 jaar een activiteit worden georganiseerd.