• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Heel Wierden/Hellendoorn bakt voor NLDOET!

940 627 Stichting De Welle

Bakken voor NLDOET!

Elk jaar tijdens NLDOET wordt heel Nederland uitgedaagd om de handen uit de mouwen te steken. Dit jaar willen De Welle en WierdenDoet!/HellendoornDoet! zoveel mogelijk saamhorigheid creëren door tijdens NLDOET een grootschalig bakproject te organiseren.

Gratis bakpakket voor deelnemers
Het bakproject is een activiteit voor alle inwoners uit deze gemeente. Binnen de actie stellen we een bakpakket met basis ingrediënten beschikbaar. Dit pakket komt van Bakkerij Lorkeers of Bakkerij Vos en bestaat uit beslag, gele room als vulling en stukjes marsepein ter decoratie. Iedereen die mee wil doen, kan hiermee prima uit de voeten om een overheerlijke taart te bakken.

Delen
Wanneer de taart klaar is, mag deze natuurlijk uitgebreid en naar eigen inzicht versierd worden. De ingrediënten waarmee de taart kan worden afgemaakt, dien je zelf te kopen. Wanneer de taart klaar is, verdeel je deze in tweeën. Een deel is voor jou en het andere deel geef je weg aan iemand die dit volgens jou verdiend heeft. Of je geniet op 1,5 meter afstand van de taart en elkaars gezelschap! Let op: voordat je de taart aansnijdt, is het belangrijk om een foto te maken en in te sturen. Met je versierde taart kun je namelijk mooie prijzen winnen!

De termijn om je aan te melden, is verstreken.