• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Help jij Sint helpen?

916 612 Stichting De Welle

Het duurt nog even voordat Sinterklaas weer naar Nederland komen, maar de Sinterklaascommissie ‘Help Sint helpen’ is alvast begonnen met de voorbereiding van de Sinterklaasmiddag voor kinderen van statushouders en ouders met een kleine beurs. Daarvoor doen zij een beroep op alle inwoners van de gemeente Hellendoorn om speelgoed beschikbaar te stellen voor deze Sinterklaasmiddag. Graag alleen speelgoed dat kwalitatief nog in goede staat is en geschikt  voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar. En liever geen knuffels of speelgoed waarvoor batterijen nodig zijn.

Dus heb jij nog ergens speelgoed liggen, nieuw of zo goed als nieuw, dat je voor deze kinderen beschikbaar wilt stellen? Stuur dan voor 7 november een e-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar trefpuntminima@hotmail.com. De commissie ‘Help Sint helpen’ zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Een financiële bijdrage mag uiteraard ook. Deze kun je overmaken naar rekeningnummer NL18RABO0120904411 van Stichting De Welle o.v.v. Help Sint helpen.