• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Hergebruik tweedehands goederen

Stichting De Welle

Het team van de taakgroep Noodzakelijk vervoer en Opslag is elke week actief. Elke dinsdagochtend worden er goederen bij particulieren opgehaald en worden er weer spullen uitgezocht door statushouders om hun woning in te richten. Uiteraard ontbreekt een kopje koffie ’s ochtends op kantoor niet.

In enkele gevallen worden wij gevraagd om een woning ‘kampeerklaar’ te maken. Dat komt voor in gevallen waarbij meerdere individuelen in één woning geplaatst worden. Hierdoor is al duidelijk wat van wie is en wat er voor gezamenlijk gebruik klaar is gezet.

Een compliment voor deze taakgroep is dan ook zeker op z’n plaats, gezien het feit dat ze in een korte tijd een woning voor vier individuen hebben ingericht.

———————————————————————————————————————————————————

Heeft u zelf nog tweedehands goederen die in goede staat zijn en u niet meer gebruikt? Bel dan met 0548-638790 en dan maken we een afspraak. We halen de goederen gratis bij u op!

Let wel: i.v.m. de vakantieperiode worden er in de bouwvak geen goederen opgehaald. U kunt weer bellen vanaf maandag 22 augustus met 0548-638790.