• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

“Het smaakt me altijd goed”

1024 683 Stichting De Welle

Elke dag geniet mevrouw Krukkert (89) van een warme maaltijd van stichting De Welle. In haar mooie appartement, waar ze nu al tien jaar woont, zit wel een keuken. Maar sinds haar gezondheid het niet meer toelaat om zelf te koken, heeft ze gekozen voor de maaltijdvoorziening van De Welle. Elke dag brengt een vrijwilliger tussen de middag een warme maaltijd bij haar thuis.

Mevrouw Krukkert: “Eens per 14 dagen vul ik hiervoor een lijst in. Hierop kan ik aangeven wat ik graag wil eten. Maar ik lust eigenlijk alles. Ik ben gek op stamppot, maar bestel ook wel eens bami of nasi, of aardappels met vlees en groente. En het smaakt me altijd goed. Ik ben erg blij dat De Welle deze mogelijkheid biedt. Ik zou ook geen andere oplossing weten voor de warme maaltijd, maar dat hoeft ook niet. Ik ben meer dan tevreden!”

Personenalarmering
Ook het personenalarmeringssysteem van De Welle vindt ze een uitkomst. “Ik heb het helaas al een paar keer moeten gebruiken, maar het is geruststellend dat het systeem er is. Hierdoor weet ik dat er iemand komt, bijvoorbeeld als ik ben gevallen of me plotseling niet goed voel.”

Zelfstandig blijven wonen
Mevrouw Krukkert heeft tot haar pensionering gewerkt als kleuterleidster. Dankzij de diensten van De Welle lukt het haar om ondanks toenemende gezondheidsklachten als gevolg van het ouder worden zelfstandig te blijven wonen. Ook heeft ze veel mensen om zich heen die haar regelmatig bezoeken. Dit is belangrijk voor haar.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de maaltijdvoorziening of personenalarmering van stichting De Welle? Neem dan contact op met 0546-571693 (gemeente Wierden) of 0548-638810 (gemeente Hellendoorn) of kijk op www.stichtingdewelle.nl.