• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Het WeeWeeCafee bewijst zichzelf!

Stichting De Welle

Begin januari vond de nieuwjaarsbijeenkomst van het WeeWeeCafee plaats. De vrijwilligersvacaturebank was aanwezig om uitleg te geven over vrijwilligerswerk: wat zijn de mogelijkheden als je werkloos bent en wat kun je voor een ander of een organisatie betekenen? Velen waren weer aanwezig om ideeën op te doen en met elkaar te netwerken. Geerit, één van de organisatoren, hield een ludieke Nieuwjaarsspeech waarin hij benadrukte dat al drie personen die tot voor kort vaste bezoekers waren van het WeeWeeCafee, mede dankzij de handige tips en trucs die tijdens de bijeenkomsten waren behandeld, een baan hebben gevonden. Een prachtig resultaat, dat een goed begin is van het nieuwe jaar.

Het WeeWeeCafee wordt elke eerste woensdag van de maand georganiseerd en men kan vrijblijvend langskomen. De sfeer is ongedwongen en er wordt elke maand aandacht besteed aan een ander aspect wat betrekking heeft op het vinden van een baan. In 2014 werden er verschillende presentaties en workshops gegeven zoals: loopbaancoaching, ontdek je kernkwaliteiten, hoe profileer je jezelf met LinkedIn, sollicitatieadvies en het UWV.

Het volgende WeeWeeCafee is op 4 februari aanstaande van 10.00 tot 11.30 uur in het Kulturhus van de Kruidenwijk, Kuperserf 43 te Nijverdal.
Dan zal Margreet Jonker van Helder Loopbaanadvies u meenemen in het proces van het solliciteren; tips en trucs van een ervaren loopbaanadviseur.

Belangstellenden zijn welkom. De koffie staat klaar. Wilt u meer informatie? Bel met Marije Leferink van Stichting De Welle: 06-57559942.