• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Hulp bij aangifte inkomstenbelasting De Welle bij ZINiN

Stichting De Welle

 

 

Uw belastingformulieren nog niet ingevuld? U kunt nog steeds een aanvraag indienen bij De Welle. De belastingconsulenten van Stichting De Welle staan voor u klaar om uw aangiftebiljet voor de inkomstenbelasting 2017 in te vullen. Er is een mooie samenwerking tussen De Welle en ZINiN. Zo vinden de zittingen plaats in de ZINiN bibliotheek.

 

In de periode tot en met 21 april (feestdagen uitgezonderd) kunt u op woensdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 9.30 uur zonder afspraak bij de ZINiN bibliotheek binnenlopen voor het inloopspreekuur. Dit is een nieuwe service, de consulent kan op dat moment al uw eventuele vragen beantwoorden. Op dinsdag vindt er van 9.00 tot 9.30 uur een inloopspreekuur plaats in het Noaberhuus te Hellendoorn.

 

Voor hulp bij het doen van uw aangifte dient u een afspraak te maken via De Welle. Vervolgens ontvangt u een persoonlijke uitnodiging om langs te komen. Opgave voor het laten invullen van uw aangifte is elke ochtend van 9.30 tot 11.30 uur (uitgezonderd vrijdagochtend) mogelijk via telefoonnummer 0548-638800.

 

Kosten zijn €15,- per aangiftebiljet (voor alleenstaanden). Doet u samen aangifte met uw fiscaalpartner dan betaalt u €25,-. Heeft u vermogen in box 3? Dan komt er €0,50 per €1.000 vermogen bij. Het is belangrijk dat u tijdig een machtiging aanvraagt bij de Belastingdienst. Weet u niet hoe dit moet? Ook tijdens een inloopspreekuur kunnen de consulenten u hierbij assisteren. Enige haast is geboden. Het indienen van de belastingaangifte kan tot 1 mei. De zittingen bij De Welle zijn tot uiterlijk 26 april.  

De belastingservice van De Welle en de ZINiN  bibliotheek kreeg een prachtig compliment van de Belastingdienst! Volgens de landelijke organisatie mag deze service als een voorbeeld dienen voor heel Nederland!