• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

In juni op pad met de Mooi Meegenomen Bus

321 214 Stichting De Welle

In juni staan er weer meerdere ritten gepland met de Mooi Meegenomen Bus van De Welle, zowel vanuit de gemeente Hellendoorn als de gemeente Wierden.

Ritten vanuit de gemeente Hellendoorn
Komende maand rijdt de Mooi Meegenomen Bus onder andere naar Krönnenzommer, waar de band ‘Spass Muss Sein’ optreedt. Er wordt een bezoek gebracht aan de tuinen van ‘Mien Ruys’ in Dedemsvaart en is er een mooie boottocht over de Vecht vanaf de opstapplaats in Ommen.

Ritten vanuit de gemeente Wierden
Vanuit de gemeente Wierden wordt in juni een bezoek gebracht aan de IKEA in Hengelo. Er is een mooie tocht per zomp in Hellendoorn. En er wordt een bezoek gebracht aan de werkende Noordmolen in Delden.

Over Mooi Meegenomen
De Mooi Meegenomen Bus is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont, maar niet (meer) zo vaak de deur uitgaat. Er is plaats voor maximaal zeven mensen per uitje. Als deelnemer wordt u thuis opgehaald en weer veilig thuisgebracht. De kosten voor de uitstapjes zijn afhankelijk van het soort activiteit (zie programma’s). Aanmelden kan telefonisch via De Welle:

  • Voor ritten vanuit de gemeente Hellendoorn: telefoon 0548-638800 van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur
  • Voor ritten vanuit de gemeente Wierden: telefoon 0546-571693 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur

Wilt u het programma persoonlijk ontvangen? Stuur dan een berichtje naar k.smalbrugge@stichtingdewelle.nl.