• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Interactieve markt gezondheid en bewegen voor ouderen

Stichting De Welle

Tijdens de nationale sportweek, die plaatsvindt van 18 – 25 april, worden ook dit jaar activiteiten georganiseerd voor jong tot oud. Het thema van deze week is ‘Ik neem je mee’. Op woensdagochtend 22 april organiseert Stichting De Welle vanuit Buurt Aan Zet een informatiemarkt over gezond leven bij het Ravijn (van 11.30 – 14.00 uur). Een interactieve markt omtrent gezondheid en bewegen voor ouderen, waarbij onder andere aanwezig zijn: ZorgAccent, Carint Reggeland, Vrijwillige Thuiszorg, diëtiste Karin Blank, seniorenvoorlichter Marisca Hutten van De Welle, wandelclub Haarle en sportvereniging Fysion. Zij hebben deze ochtend onder andere folders, flyers en beeldmateriaal bij zich en er is gelegenheid om vragen te stellen.

Verder zal de Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland een demonstratie/workshop geven. Tai Chi is voor iedereen en u bent dan ook van harte welkom om hieraan mee te doen. Ook ergotherapie De Haere en een fysiotherapeut van ZorgSaam zijn aanwezig om het een en ander uitleggen en oefeningen laten zien als het gaat om valpreventie. Ook hieraan kan men gratis aan deelnemen en vragen stellen.

Voorafgaand aan de informatiemarkt vindt er een open les plaats in het zwembad. Iedereen is van harte uitgenodigd om van 10.30 – 11.30 uur of 11.30 – 12.30 uur te komen zwemmen. Introducees kunnen gratis meedoen en tijdens deze uren kan men kennis maken met nieuw materiaal. Alles is deze ochtend gratis, ook het hapje en drankje dat aanwezig is.Poster nationale sportweek