• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Internetcafés starten nieuwe seizoen

Stichting De Welle

Internetcafés starten nieuwe seizoen

De Welle biedt op verschillende locaties een Internetcafé aan. Deze activiteit is bedoeld voor mensen van 50 jaar en ouder die wat beter met hun computer willen leren omgaan. Men kan bijvoorbeeld: leren e-mails te verzenden  en deze met een plaatje en/of een muziekje wat op te vrolijken. Een ander wil graag wat meer weten over het programma Word en Excel of over het surfen op Internet. Het maken van Powerpoint presentaties. Het kan allemaal. Ook kunnen wij U leren omgaan met U tablet of e-reader. De begeleiders helpen u er graag mee.

De Cirkel

Met ingang van woensdag 9 september  2015 kan iedereen die dat wenst zijn of haar computerkennis weer wat bijspijkeren in de socioruimte van Stichting De Welle: De Cirkel aan de Nijkerkendijk 15 te Nijverdal. Naast de mogelijkheid gebruik te maken van de aanwezige computers mag u ook uw eigen laptop meenemen. U kunt dan uw eigen foto’s leren bewerken in het programma Picasa. Het Internetcafé is op woensdagmiddag open van 13.45  – 16.45 uur. De entree bedraagt € 1,20. U bent van harte welkom.

De Eik

Mensen uit Hellendoorn kunnen terecht bij socioruimte de Eik. Elke dinsdag van 9.30 – 11.30 uur en van 14.00 – 16.00 uur vindt hier een Internetcafé plaats. De kosten bedragen € 2,- en dit is inclusief een kopje koffie. Op dinsdag 8 september start deze activiteit weer. Een week daarvoor, op 3 september, is er een open dag in de Eik van 14.00 tot 16.00 uur.

Bendien Smitshof

Ook in de Bendien Smitshof is de mogelijkheid om op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur wat bij te leren over de computer in het algemeen en internet in het bijzonder. De werkwijze van deze activiteit is iets anders. De vrijwilligers van de Bendien Smitshof werken met een beamer en scherm en nemen de groep deelnemers in zijn totaliteit mee in de wereld van computer en internet. Deze middagen zijn bijzonder geschikt voor mensen die weinig of geen computerervaring hebben. Alle uitleg gaat op een ontspannen manier en in een rustig tempo. Ook zij beginnen weer vanaf woensdag 9 september. De entree bedraagt € 2,- inclusief kopje koffie.