• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Jeu de boules, een activiteit voor jong en oud!

1024 684 Stichting De Welle

Verscholen op sportpark Het Lagevel liggen op bij de accommodatie van korfbalvereniging Blauw Zwart acht keurig geharkte banen waar al zo’n 30 jaar het spelletje jeu de boules wordt gespeeld. Om de sport wat meer onder de aandacht te brengen, bieden de leden van de jeu de boules-vereniging deze zomer twee keer een clinic aan in samenwerking met stichting De Welle.

Begin juli was de eerste keer. Zes geïnteresseerden hebben kennisgemaakt met de officiële spelregels en puntentelling. Een aantal hebben zelfs wat nieuwe gooitechnieken uitgeprobeerd. De winnaars werden beloond met een doosje eieren. Maar gezelligheid stond deze middag voorop!

De tweede clinic is op 13 augustus van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom, want jeu de boules is een spel voor jong en oud! Doe je mee? Opgave kan bij Stichting De Welle via telefoon 0546-571693 of door een e-mail te sturen naar k.vdsteege@stichtingdewelle.nl. Locatie: Korfbalvereniging Blauw Zwart (ingang met de fiets aan de Vriezenveenseweg en met de auto aan de 2e Lageveldsweg).

Zomeractiviteiten De Welle

Deze clinics zijn onderdeel van de zomeractiviteiten die De Welle jaarlijks in de maanden juli en augustus organiseert. Dit jaar staan onder andere een clinic klootschieten, een huifkartocht, bingo en een gezamenlijke lunch op het programma. Benieuwd naar het volledige programma? Neem dan ook contact op met De Welle.