• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Jongerencentrum Place 2 Be krijgt verlichting en viert feestje

Stichting De Welle

Op donderdagavond 7 mei, vanaf 19.30 uur, geeft jongerencentrum Place 2 Be een feestje. De feestavond is ter gelegenheid van een nieuw verworven plafond en daarbij behorende verlichting. De verlichting die momenteel in Place 2 Be hangt, is geschonken door jongerensoos Universe.

Enkele maanden geleden is er contact geweest tussen jongerensoos Universe, gelegen aan de Boomcateweg, en jongerencentrum Place 2 Be. Op dat moment was bekend dat Universe de deuren zou gaan sluiten. Kevin Wijnberg, betrokken bij de jongerensoos, heeft de jongerenwerkers van Place 2 Be aangeboden de verlichting uit de soos gratis over te nemen. Op deze manier kunnen de lampen, truss-balken en ander toebehoren nog gebruikt worden bij een organisatie die een gelijke doelstelling kent.

Om de truss-balken, vier in totaal, goed op te kunnen hangen in het jongerencentrum aan de Duivecatelaan, was het noodzakelijk het plafond ook in zijn geheel te vernieuwen. Vanaf begin maart tot en met begin april zijn jongeren en jongerenwerkers van Place 2 Be hiermee aan het werk gegaan. Dit heeft geresulteerd in een nieuw plafond, inclusief de gratis vergeven verlichting van soos Universe.

De nieuwe verlichting en plafond wordt feestelijk geopend door middel van een feestavond op donderdag 7 mei 2015 in jongerencentrum Place 2 Be. Vanaf 19.30 uur zijn alle jongeren welkom. Toegang is gratis!