• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Jongerenwerk organiseert activiteiten voor meiden!

Stichting De Welle

Het jongerenwerk van Stichting De Welle organiseert het hele jaar door te gekke activiteiten voor de meiden uit de gemeente Wierden. De activiteiten zijn voor alle meiden tussen de 11 en 13 jaar.

Iedere eerste woensdagmiddag van de maand staat in het teken van een thema, denk aan sport en spel, de zomertijd of muziek. Onder begeleiding van het jongerenwerk gaan de meiden aan de slag met dit thema. Op pad om nieuwe talenten te ontdekken, kennis te maken met de thema`s, het ontmoeten van andere meiden en om de vrije middag op een leuke manier in te vullen.

De middag start om 14.00 uur en de activiteiten duren tot 16.00 uur en vinden plaats aan de Dokter G.H. Beensweg 21 in Wierden. De kosten voor de activiteiten bedragen €1,- per keer en opgave is verplicht. Dit kan door het sturen van een mail naar i.spoolder@stichtingdewelle.nl of een berichtje te sturen aan Ivette Spoolder: 06-15265210.

De eerstkomende activiteit is gepland op 2 mei (in de meivakantie). De activiteit staat in het teken van jong & oud waarbij we op bezoek zullen gaan bij Zorgboerderij De Piet, onderdeel van Carintreggeland. Hier gaan we samen met 20 ouderen creatief aan de slag! Omdat het meivakantie is, hebben we de tijden aangepast. We verzamelen om 9.15 uur verzamelen aan de Dokter G.H. Beensweg en om 12.30 uur zijn we weer terug op onze locatie.

Een overzicht van de komende activiteiten is te vinden op onze Facebookpagina: www.facebook.com/wejongerenwerk of Instagram: @JWdewelle. Wil je meer informatie dan kun je altijd contact op nemen via bovenstaand nummer.