• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Jongerenwerkers en leerlingen aan de slag met culturele activiteiten Marle

1024 768 Stichting De Welle

Vanuit de ‘sport- en cultuurcarrousel’ biedt het jongerenwerk van Stichting De Welle culturele activiteiten aan in de buitengebieden. In overleg met de verschillende basisscholen wordt er invulling gegeven aan het project. Het doel is leerlingen op een originele manier kennis te laten maken met cultuur en te laten proeven van activiteiten die ze normaliter niet snel zouden uitvoeren.

De afgelopen 4 weken is er, op basisschool de Marliaantjes in Marle, hard gewerkt aan een nieuwe toevoeging voor op het schoolplein. Samen met jongerenwerkers zijn de leerlingen van groep 5 t/m 8 4 weken lang bezig geweest met het mozaïeken van zitelementen voor op het schoolplein. Op woensdag 12 december zal er een kleine onthulling plaatsvinden voor de leerlingen en docenten van De Marliaantjes. Tijdens deze onthulling worden de bankjes op het schoolplein geplaatst.

Bent u benieuwd naar het eindresultaat en de kunstwerken in de andere kernen? U kunt ons volgen via Facebook www.facebook.com/jcplace2be of Instagram: @jwdewelle