• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Kleurrijke piano voor Place2Be

741 493 Stichting De Welle
Woensdag 6 november draagt Kaliber Kunstenschool een piano over aan Jongerencentrum Place2Be in Nijverdal. Hierbij zijn Marijke Grutterink (jongerenwerker bij Stichting de Welle), Laura Westerik (directrice Stichting de Welle), Ian Muller (zakelijk manager Kaliber) en Joost Vaneker (zakelijk adviseur Kaliber) aanwezig. Later die middag krijgt iedereen die dat wil de kans om de piano te bespelen.

Tijdens het Sport- en Cultuurfestival op 7 september is de piano door kinderen beschilderd en bespeeld. Kaliber Kunstenschool heeft de piano hiervoor beschikbaar gesteld. Het doel is om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om piano te spelen. In dat kader is via social media een oproep voor belangstellenden gedaan. Al snel bleek dat Jongerencentrum Place2Be een uitstekende plek zou zijn om de piano neer te zetten.

Kaliber Kunstenschool en Stichting De Welle hopen op deze manier jongeren aan te sporen om samen muziek te maken en kijken uit naar een verdere samenwerking.

Meer weten, of een gratis proefles bij Kaliber Kunstenschool proberen? Kijk op www.kaliberkunstenschool.nl of neem contact op via info@kaliberkunstenschool.nl of 088-4868700.