• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Kom klimmen en klauteren bij de buitenspeeldag in Hellendoorn

732 488 Stichting De Welle

Op woensdag 12 juni 2024 is het nationale buitenspeeldag. Wijkvereniging De Blenke organiseert allerlei activiteiten rondom het Buurthuis De Zevensprong in Hellendoorn. De wijkvereniging zorgt voor activiteiten zoals een springkussen en oudhollandse spelletjes. In samenwerking met Yu Man wordt er een klein parcours opgebouwd met een aantal obstakels waar kinderen kunnen klauteren en klimmen. Ook Kayra Rodijk, JOGG-regisseur in de gemeente Hellendoorn en beweeg-/leefstijlcoach van De Welle, organiseert mee.

Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen. De activiteiten beginnen om 14.00 uur en duren tot ongeveer 16.30. Aanmelden is niet nodig.
Locatie: Buurthuis de Zevensprong, Zandsteeg 52 in Hellendoorn

Gezonde jeugd in Hellendoorn
Een gezonde toekomst begint met een gezonde jeugd. Niet voor niets is Hellendoorn een JOGG gemeente. JOGG gemeenten werken samen om de leefomgeving van kinderen en jongeren gezond te maken. De nationale buitenspeeldag wordt in de Week voor de Gezonde Jeugd  (10 t/m 15 juni 2024) georganiseerd. Hiermee vragen de JOGG-gemeenten door heel Nederland aandacht voor een toekomst waarin iedereen gezond kan opgroeien.

 Foto: Maarten Paalman