• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Kunsten op straat bij ’t Wedervoort

Stichting De Welle

Op vrijdag 11 september komt Kunsten op Straat weer naar Wierden met een grote diversiteit aan straattheater acts! Bij ’t Wedervoort wordt er een gezellige middag georganiseerd voor de hele buurt. U wordt muzikaal ontvangen op de rode loper waarna u rondgeleid wordt door de prachtige nieuwe belevingstuin en ziet u de mogelijkheden van ’t Wedervoort en het Oosterhoes. Tijdens deze rondleiding zal er van alles te zien zijn, kunt u rondneuzen, met elkaar babbelen en ontvangt u van ons een fleurig presentje. De route wordt afgesloten bij het Oosterhoes waar u onder het genot van een drankje en lekkers het optreden van Kunsten op straat kunt aanschouwen samen met mensen uit de buurt.
Alles tijdens kunsten op straat is geheel gratis en mede mogelijk gemaakt door Woonservice Wierden. We starten om 15.00 uur, en nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen!
Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Marianne Disselhorst – Pekkeriet of Marissa Posthuma van Stichting De Welle, via tel. 0546-571693.