• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Laat u zien waar goede zorg om draait?

Stichting De Welle

Zorgbelang Overijssel vindt het belangrijk dat de zorg om mensen blijft draaien. Juist nu de zorg verandert. Daarom brengen we u het landelijke initiatief Mijnkwaliteitvanleven.nl onder de aandacht. Via deze weg willen we u uitnodigen om uw situatie in beeld te brengen.

Wat heb ik aan Mijn kwaliteit van leven?

Met deze online vragenlijst kunt u zich goed voorbereiden op een gesprek over zorg en ondersteuning die bij u past. Tegelijkertijd draagt u bij aan onderzoek om de zorg te verbeteren.
De anonieme uitkomsten worden onder de aandacht gebracht van uw gemeente en het ministerie. Wat gaat goed? Wat kan beter? Waar gaat het goed? En waar moet het beter? Deel uw ervaringen en doe mee. Ruim 3700 mensen uit Overijssel gingen u voor.

Voor wie is Mijn Kwaliteit van leven?

  • Iedereen die nadenkt over een gezonde leefstijl;
  • Mensen met een chronische ziekte of beperking;
  • Mensen die merken dat hun leven verandert door het ouder worden;
  • Mantelzorgers die zorgen voor hun kind, partner, ander familielid of bekende;

Met de online vragenlijst brengt u uw eigen situatie in beeld. De vragen zijn gericht op het dagelijks leven, gezondheid en hoe u uw zorg en omgeving daarbij waardeert.

Waarom meedoen?

Elk verhaal telt en hoe meer verhalen, hoe sterker de boodschap. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen. U kunt de vragenlijst voor uzelf invullen.  Mocht deze niet op uzelf gericht zijn, dan kent u vast iemand in uw omgeving die wel voor deelname in aanmerking komt.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden. De vragenlijst ontvangt u per email.

Mocht de link niet werken in uw e-mailprogramma, ga dan naar www.mijnkwaliteitvanleven.nl.  

Mijn Kwaliteitsmeter (persoonlijk overzicht)

Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u een persoonlijk overzicht met daarin uw eigen uitkomsten (Mijn Kwaliteitsmeter). Hiermee kunt u goed voorbereid in gesprek met familieleden, zorgverleners of iemand van de gemeente.

Bedankt!

We willen iedereen die al meegedaan heeft, hartelijk danken voor hun inzet. Zij helpen hiermee niet alleen zichzelf maar dragen ook bij aan betere zorg voor anderen.