• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Maak vrienden bij Join us

820 521 Stichting De Welle

Maak vrienden bij Join us

Join us helpt jongeren die zich eenzaam voelen met het maken van vrienden. In Nederland voelt 8% van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich chronisch eenzaam. Join us brengt hier verandering in door jongeren samen te brengen en hen te helpen sociaal sterker te worden! Het jongerenwerk van De Welle draait Join us-groepen in de gemeente Hellendoorn en Wierden.

Join us helpt jongeren sociaal sterker te worden

Join us helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. Iedere twee weken ontmoeten de jongeren elkaar. Samen doen ze allerlei activiteiten die ze zelf bepalen en organiseren. Denk aan gamen, films kijken, spelletjes doen of externe activiteiten zoals een bezoekje aan een klimpark zoals je ziet op de foto. Tijdens de avonden zijn er ervaren begeleiders aanwezig die de jongeren helpen met het verbeteren van hun sociale vaardigheden en het versterken van hun denkbeeld.

Drempelvrees

“Ik vond het spannend om naar Join us te gaan. En ook een beetje stom!”, zegt Lisa (17 jaar). Ze vertelt: “Voordat ik naar Join us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Gelukkig ben ik gegaan. Ik voel me prettig in de groep en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join us.”

Kom erbij. Join us!

Ben je nieuwsgierig naar Join us? Iedereen is van harte welkom! Jongeren kunnen zich aanmelden via de website. Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Deelnemen is gratis. Als je vragen hebt mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen met het jongerenwerk.
Marijke Grutterink: 06-46540113

Volg het jongerenwerk van De Welle via facebook: www.facebook.com/jcplace2be / https://www.facebook.com/wejongerenwerk of instagram: @jwdewelle.