• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Met elkaar de zondag door…

842 578 Stichting De Welle

Duurt jouw zondag ook veel langer dan elke andere dag in de week? En komen de muren soms op je af? Je bent niet de enige die dit zo ervaart! Kom zondag 15 december van 13.00 tot 16.00 uur naar de try-out van de ‘muurloze zondag’ in het Kulturhus in de Kruidenwijk.

Iedereen, ongeacht leeftijd, die deze dag graag in gezelschap van anderen wil doorbrengen, is van  harte welkom. Dit geldt niet alleen voor alleenstaanden. Ook als je partner op zondag werkt of andere bezigheden heeft, en je zoekt voor jezelf een leuke invulling van de zondag, kun je hier terecht.

Wat betreft de invulling van de ‘muurloze zondag’ kun je denken aan samen met anderen koken, met z’n allen naar een evenement of gewoon gezellig met elkaar een kop koffie drinken of een gezelschapsspel spelen. Liever een andere activiteit? Suggesties zijn welkom, want de invulling is mede afhankelijk van de wensen en belangstelling van jou en de andere deelnemers. Ook daarvoor is deze try-out bedoeld. Dus loop zondag 15 december gerust even binnen bij het Kulturhus in de Kruidenwijk. De ‘muurloze zondag’ is een initiatief van De Welle in samenwerking met Wijkvereniging De Kruidenwijk. Bij voldoende belangstelling krijgt dit initiatief in 2020 een vervolg.