• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Muzikale ochtend bij Dikkie Dik in Hoge Hexel

Stichting De Welle

Bij peuterspeelzaal Dikkie Dik zijn we de afgelopen weken bezig geweest met het thema ‘Kunst’. Naast het verven en plakken hebben we ook veel aandacht besteed aan muziek. We hebben samen met instrumenten muziek gemaakt. Daarnaast hebben we ook op de emmers in de zandbak getrommeld. Natuurlijk hebben we zelf verschillende soorten muziek instrumentjes geknutseld, bijvoorbeeld een tamboerijn. Samen met de juffen muziek maken vinden we erg leuk! Met heel veel plezier hebben we geschilderd als echte kunstenaars en gedanst op muziek.
Maar dat is nog niet alles. We hebben ook nog muziek gemaakt met echte muzikanten uit Hoge Hexel! Marinus en Albert kwam met hun instrumenten bij Dikkie Dik. We waren eerst erg onder de indruk toen ze kwamen. Sepp durfde als eerste de bariton vast te houden, maar dit was wel erg spannend hoor! Nadat Marinus en Albert wat hadden gespeeld op de instrumenten mocht de juf het proberen. Daarna durfde Milan ook op de bariton te blazen. Dit ging al best goed! Hierna hebben we samen nog muziek gemaakt. Wat een feest was dat!
Voor een kleine sfeer impressie van deze muzikale ochtend kunt u kijken op de facebook pagina van het Kultuurhus in Hoge Hexel en van De Welle. Wat is het mooi om te zien dat jong en oud samen muziek kunnen maken bij Dikkie Dik! Zelfs nadat Dikkie Dik bijna 25 jaar bestaat, is de Hexelse gemeenschap nog steeds erg betrokken! Wij willen Marinus en Albert hartelijk bedanken voor de mooie muziek. We hopen dat jullie nog een keer langs willen komen!

Met vriendelijke groeten,
Benthe, Milan, Ogé, Sepp, Silke, Emma, Judith, Marlinde, Livia, Sophie, Lynn, juf Inge en juf Alice