• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Nationaal Integratiediner

434 290 Stichting De Welle

Heb jij al plannen voor vrijdagavond 31 januari van 17:00 tot 21:00 uur? Zo niet, geef je dan op om deel te nemen aan het Nationaal Integratiediner in het Kulturhus in de Kruidenwijk in Nijverdal. Tijdens deze avond koken mensen met verschillende achtergronden en uit verschillende landen voor elkaar. Want eten verbindt. Eten speelt in iedere cultuur een belangrijke rol en achter ieder gerecht zit een verhaal. Favoriete gerechten uit het land van afkomst vormen een laagdrempelig gespreksonderwerp om elkaar beter te leren kennen. Het integratiediner is bovendien een ontspannen en smakelijke manier om elkaars cultuur en achtergrond te ontdekken.

Aanmelden kan door voor donderdag 30 januari een e-mail te sturen naar: integratiediner@reggewoon.nl. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging met daarin het volledige programma. Er zijn geen kosten verbonden aan de avond.

Het Integratiediner wordt voor het eerst georganiseerd door Stichting Vluchtelingenwerk (onderdeel van De Welle), Reggewoon en de gemeente Hellendoorn.