• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Nieuw: bar-eindbazen bij Place2Be

1024 682 Stichting De Welle

Al jaren draaien bezoekers van jongerencentrum Place2Be (jongerenwerk De Welle) als vrijwilliger bardiensten. Hier is sinds kort een extra vrijwilligersfunctie aan toegevoegd: de bar-eindbaas.

Wie een bardienst draait, is gedurende een dagdeel verantwoordelijk voor alle taken die hierbij horen. Van het verkopen van drankjes en snacks tot het uitlenen van spelmateriaal. Ook zorgen deze vrijwilligers ervoor dat de bar er weer piekfijn uitziet als een bardienst erop zit. De ‘bar-eindbaas’ is daarnaast ook opzichter. Dat houdt onder andere in dat hij of zij incidenteel zelfstandig het jongerencentrum draait, uiteraard met één van de jongerenwerkers als achtervang. “Door hen deze verantwoordelijkheid te geven, willen wij hen stimuleren in hun ontwikkeling. Daarnaast zetten zij zich op deze manier als vrijwilliger in voor de maatschappij”, aldus het jongerenwerk van De Welle.

Lijkt het jou tof om ook vrijwilliger te worden bij jongerencentrum Place2Be? Kom langs (Duivecatelaan 4, Nijverdal) of zoek contact via Facebook (www.facebook.com/jcplace2be) of Instagram (@jwdewelle).