• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Nieuwe bijeenkomsten FRIENDS

375 250 Stichting De Welle

Veel mensen zijn wel eens alleen of kennen korte periodes dat ze zich erg alleen voelen. Als dit gevoel lang aanhoudt, is dat niet prettig. Ondanks dat er veel aandacht is voor eenzaamheid, is het nog steeds moeilijk om hier voor uit te komen.

Eenzaamheid is niet hetzelfde als alleen zijn, maar alleen zijn kan wel eenzaamheid veroorzaken. Als je weinig tot geen contacten hebt, kan het nemen van de eerste stap om nieuwe mensen te leren kennen moeilijk zijn. Eenzaamheid kan er echter ook zijn als je wel veel sociale contacten hebt, maar het gevoel van verbinding mist.

Mogelijk herken je bij jezelf gevoelens van eenzaamheid of je alleen voelen. Wij bieden jou graag handvaten aan om beter om te kunnen gaan met deze gevoelens. Dit doen we in een aantal bijeenkomsten onder de naam Friends. De deelnemers aan de eerste workshop Friends (oktober 2019) zijn enthousiast over de avonden. Zij geven aan er veel aan te hebben gehad. De bijeenkomsten vonden ze zinvol en gezellig.

De eerstvolgende bijeenkomsten zijn op donderdag 12, 19 en 26 maart en 2 april 2020, van 19.00 tot 20.30 uur (locatie: Dokter G.H. Beensweg 21, Wierden). Tijdens deze avonden word je geïnspireerd om op een informatieve, speelse en creatieve manier je contacten te verdiepen en nieuwe relaties aan te knopen waar jij een goed gevoel bij hebt. Na afloop heb je nieuwe inzichten en concrete tips, die passen bij jouw persoon en mogelijkheden, om vriendschappen en verbindingen (weer) aan te gaan. Voel je je aangesproken? Weet je welkom! Je kunt alleen deelnemen of iemand meenemen. Deelname is gratis. De workshop Friends is een initiatief van Avedan, Evenmens, MEE IJsseloevers en Stichting De Welle.

Opgave en informatie: Marianne Pekkeriet, e-mail: m.pekkeriet@stichtingdewelle.nl, telefoon 0546-571693.